Vélemények

Az oldalra a teljesség igénye nélkül válogattam össze a véleményeket.

Gál Csilla (Budapest, 2020. október 10.)

Várandós és újszülött fotózásunk volt Szandránál aki örök emléket adott nekünk, szívből örülök, hogy te örökítetted meg ezeket a pillanatokat!
Hihetelen odaadással, jókedvvel, kedvességgel, türelemmel és szerelemmel dolgozik!
Mindenkinek ajánlom aki minőségi, varázslatos képekre vágyik!
Örülünk, hogy megismerhettünk!!! 

Kulcsár Melinda (Budapest, 2020. augusztus 11.)

Világbajnok fotózás volt

Melinda Kourine (Budapest, 2020. augusztus 13.)

Sophieval nagyon elveztuk fotozast. Koszonjuk a gyonyoru kepeket es a szuper elmenyt.

Lévai Judit (Budapest, 2019.04.11.)

Imádtuk.... Alexandrát is, a fotózást is!
Egy perc alatt egymásra hangolódtunk, a gyerekekkel is fantasztikusan türelmes és kedves volt. Élvezték, élveztük... öröm volt ott lenni, kikapcsolódás profi fotókkal. Várják, hogy menjünk még... és biztosan fogunk is. 

Borczván Katalin (Budapest, 2019.04.16.)

Barátságos, piciny stúdió, igazi kincsekkel. Alexandra, közvetlen és pozitív személyiségével pillanatok alatt ráhangolódik a modellre.Csodás képeket kaptunk és remélem még lesz alkalmunk közöset alkotni. Szívből ajánlom őt mindenkinek, aki minőségi képeket szeretne és mindezt jó hangulatban.

Kiss Katalin (Budapest, 2019.04.22.)

Szandival már az első perctől egy hullámhosszon voltunk, és Kittivel imádtuk a fotózás minden percét! Fantasztikus képek születtek, köszönjük, és még találkozunk! ;)

Nonn-Sarkadi Krisztina (Budapest, 2019.05.28.)

Nemcsak szép képeket, hanem szép emlékeket őrzünk a fotózásról. Benji azóta is emlegeti jelbeszéddel. Szereti ha lencsevégre kapják, de külön köszönjük, hogy Ő is fotózhatott :) !

Büki Viktória (Budapest, 2019.05.18.)

Barátságos stúdió, über cuki és kedves fotós,aki nagyon figyel a modellre. Nagyon örültem a közös munkának. Csak ajánlani tudom.

Mezey Beatrix (Budapest, 2019. január 15.)

Nagyon-nagyon tetszett! Szívesen jövök bármikor ide és bátran ajánlom mindenkinek. :)

Firnicz-Zalavári Krisztina (Budapest, 2018. december 04.)

Szandra nem csak őstehetség, hanem kívül-belül csodálatos személyiség. Ez a védjegy látszik meg fotóin. Az a türelem és szeretet ahogy bánt kislányunkkal fotózás alatt, szívet melengető volt. Alig várjuk a következő alkalmat.

Faltányi Kitti (Budapest, 2018. október 10.)

A kislányunk első szülinapján mentünk el Szandrához szülinapi és családi fotózásra. Sajnos a kislányunknak nem volt jó kedve, de Szandra végig türelmesen bánt vele, ért a gyerekekhez nagyon. Meg vagyunk elégedve teljesen a munkájával, szépen retusált családi képeket kaptunk

Papp Bernadett (Budapest, 2018. október 03.)

Szuper volt a fotózás, köszönjük a türelmet! Nagyon örülök, hogy ennyi időnk volt és így volt lehetőségünk több ötletet megcsinálni. Nagyon tetszenek a képek.

Scheiling Viktória (Budapest, 2018. szeptember 18.)

Nekem volt szerencsém, és Szandi kétszer is lencse végre kapott. Mindent össze tudtunk hozni, kismama fotózáskor a kültéri helyszínt, az időpontokat, mindent. Ez persze Szandi rugalmasságának volt köszönhető.
A kismama fotózáson a 2 éves lányom miatt voltak aggodalmaim, hogy hogy fogja bírni. De Szandi gyorsasága és ügyessége végett minden sikerült!
Az újszülött fotózásra szintén úgy mentem el, hogy "á, esélytelen hogy aludjon a fiam" - tudni illik a nappal nem alvó babák közé tartozik. És mégis, Szandinak sikerült álomba ringatni-simogatni. Hihetetlen gyengédséggel bánt a kisfiammal.
A kész képeket megkapva dobtam csak a gigamega hátast. Nagyon profin kidolgozott csodás képeket kaptam, amiken még az én fejemen sem látszik a napok óta tartó alvásmegvonás.
Nagyon köszönöm Neked Szandi ezeket az örök emlékeket!

Handó-Tiszai Orsolya (Budapest, 2018. július 25.)

Fantasztikus élmény volt a fotózás. Szandra profizmusa ámulatba ejtett, úgy bánt velünk,mint Anya és Apa, pedig feladtuk a leckét. Az elején nem igazán akartunk úgy maradni ahogy kell,de hosszú időn keresztül ringatott,dajkált minket fáradhatatlanul. Csodás képeket csinált rólunk és úgy hallottuk Anyáéktól,hogy megyünk még hozzá fotózkodni (már nagyon várjuk,utána nagyon jót aludtunk). 
Köszönünk mindent: Édua&Ádám 

Vida Krisztina (Budapest, 2018. május 1.)

Szandrával korábban együtt dolgoztunk, egy ötlet egy pillanatnyi érzés ami a képei alapján a fotózásra invitált. Az első pillanattól kezdve meg volt a komfortosság és a szimbiózis, az ötletesség amivel egyre merészebb képek elkészítésére vett rá. A képei önmagukért beszélnek a személyisége elragadó, művészi képességei kiemelkedőek. Mi még biztos találkozunk

Csordás Hédi Virág (Budapest, 2018. április 26.)

Szandra pozitív kisugárzása és kedvessége varázslatossá tette az együtt töltött időt. Egy hetes kisbabánk, korát meghazudtolva, élénk volt, és így megnehezítette a dolgunkat. Szandra minden energiájával segített az altatásában, ezzel hosszú távú trükköket adva nekünk, hogy mégis készüljön egy-egy tipikus alvós újszülött kép Miráról. A kiválasztott képeket 2 napon belül megkaptuk, tökéletes utómunkával! Ha tehetitek, keressétek meg őt, mi pár hónap múlva újra megyünk!

Veres-Taskó Tímea (Budapest, 2018. április 25.)

Újdonsült szülőkként bennünk is volt kétely, hogy be merjünk-e vállalni egy pár napos csecsemővel egy babafotózást. Szandra személyisége, hozzállása kimagaslóan baba-szülőbarát. A felénk tanúsított figyelme - kedvessége, sziporkázó jókedve + higiénia, pelenkázó sarok, etetési lehetőség.... komfortossá, családiassá tette az együtt eltöltött időt. A képei pedig magukért beszélnek.... szóval buzdítok mindenkit, hogy nyugodt szívvel vágjatok bele, csak ajánlani tudom Szandrát! Köszönettel:Zéni baba és szülei

Kiss Dóra (Budapest, 2018. április 1.)

Nagyon jól éreztük magunkat a fotózás alatt végig. Szandi tényleg mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. A kismama ruhák csodásak, a kellékek szuperek, Szandi meg nagyon ügyes és kreatív! 

Bodor Orsolya (Budapest, 2018. március 28.)

Szuper kedves, lelkes, mosolygós. Csak ajánlani tudom.

Szilfai Rita (Budapest, 2018. március 28.)

Kellemes hangulat, csodás fotók és egy igazán türelmes, mindig vidám fotós, Szandra, akin látszik, hogy imádja amit csinál. Köszönjük, egy élmény volt számunkra!

Németh-Szabó Szilvia (Budapest, 2018. február 23.)

Köszönjük szépen a fotózást, a bababarát fogadtatást, le a kalappal, hogy a bébi igényeihez volt minden igazítva. A meleg, kitűnő felszereltségű stúdióban otthonosan éreztük magunkat. 
A többórás fotózáson végig nagy türelemben és kedvességben volt részünk.
Biztos vagyok benne, hogy még vissza fogunk térni, és másoknak is szívesen ajánljuk Alexandrát. 
A képek, melyeket hamar megkaptunk profi munkát tükröznek.

Karácsony Anna (Budapest, 2018. február 12.)

Alexandra egyszerűen profi, nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Rettegtem, hogy a hasfájós kisfiam mit fog művelni, de egy hangja nem volt. Köszönjük szépen az élményt és a rengeteg jó tanácsot. Remélem lesz még alkalmunk visszatérni hozzád Kopival.

Németh Beatrix (Budapest, 2018. február 11.)

9 napos unokámmal voltunk ma fotózáson, fantasztikus élmény volt, Alexandra profi, nem csak a fotózáshoz, de a gyerekekhez is nagyon ért. Egy életre szóló, megismételhetetlen élmény volt. Nagyon várom a képeket. Köszönöm szépen!

Csodálatos délelőttöt töltöttünk együtt Vas Alexandrával. Nagyon várjuk a képeket.Kopi baba és szülei is fantasztikusan érezték magukat.-------------- Hihetetlen, hogy milyen reakciókat vált ki egy ártalmatlan, cuki gyerekkép, mindenkiben más érzelmeket, gondolatokat ébreszt. Szívesen elmesélem, hogy egy legalább 30 fokra felfűtött műteremben voltunk, ahol a fotós szájmaszkban, fertőtlenített kézzel ért hozzá a kajakómában alvó csecsemőhöz, megörökítve ezt a vissza nem térő pillanatot. Fantasztikus képek készültek Kopiról és a szüleiről, örök hála Vas Alexandrának.

Komáromi Alexandra (Budapest, 2018. február 01.)

Nagyon köszönjük a szuper, profi fotókat a kislányunkról! Alexandra közvetlen, barátságos, hihetetlenül türelmes és nagyon felkészült. Külön kiemelném, hogy a mi izgő-mozgó kisfiunkról is klassz fotókat készített, ami nem egyszerű. Szandra nagyon ért a gyerekekhez, és nagy figyelmet fordít az apró részletekre.

Gyergyades Katalin (Budapest, 2018. január 28.)

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az angyali türelmet amivel a lányunkat rávetted ezekre a csodás képek elkészítésére.

Rózsa Zsolt (Budapest, 2018. január 28.)

Tulkepp egy laza öt órás fotózásra ugrottunk be a XVI. kerületi stúdióba, ami egyébként 2-3 órának indult. Igazából izgalom volt hiszen egy 10-napos babával puposkodtunk oda a feleségemmel amit természetesen nem bántunk meg! Miért??!?! Teljesen egyszerű a válasz... Hiszen egy olyan Anya, aki a fotós, fogadott minket és aki előtt le a kalappal, mert amitől ez jó volt és jól sikerült az Ő volt hogy nem a feladat volt előtérbe helyezve hanem maga a gyerek. Szóval így az én kislányom szisszenés nélkül csinálta végig ezt a pár órát ami egyébként egy igen szuper családias jó meleg stúdióban zajlott. Hát lehet kicsit hosszúra sikeredett ez egy apától de csak ajánlani tudom Mindenkinek aki fotózásban, ténylegesen vissza nem térő alkalom megörökösítésében gondolkodik és ráadásként mindezt egy olyan helyen ahol Ő és a család az érték nem a termék! Ettől válik persze fantasztikussá maga a végeredmény is! Csak AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!!!

Seer Klára (Budapest, 2018. január 19.)

Nagyon nagy élmény volt! Szandra gyakorló anyaként tapasztaltan fogta, forgatta a kis modellt, aki mind ezalatt meg se nyikkant.
Ha újra babafotóst választanék, akkor is Őt választanám.

Oszlánszki Péter (Budapest, 2018. január 18.)

“Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, rugalmas, segítőkész, profi!” (A szülők)

“Egy csomó ruhát kipróbálhattam, mindenki rám figyelt és lesték minden kívánságomat. Igazan jó móka volt!” (A modell) :-))

Batizi-Badacsonyi Zsuzsanna (Budapest, 2017. december 17.)

Kedves, családias légkörben készültek a képek.
Szandra imádja amit csinál, szívvel teszi és ezzel minden "alany" csak jól jár : lelkes, dinamikus, minden részletre figyel, ugyanakkor gyors és maximálisan együttműködő mind a fotózáson, mind pedig az utómunkálatok alatt..
Köszönjük Neked a "csodás pillanatokat"!

Kocsisné Gál Zsú (Budapest, 2017. december 16.)

Kismama és babafotózáson is a Szandránál voltunk. Mindkettő eredményével maradéktalanul elégedettek voltunk :)

A fotózás nagyon jó hangulatban telt, olyan fotók is készültek, amikre nem is számítottunk :D

Szabó Tímea (Budapest, 2017. december 11.)

Szandi egy cuki lány rengeteg ötlettel :) imádtam ahogy az örökmozgó 3 évesemhez türelmet tanúsított hozzátéve hogy majdnem 2 órán keresztül le tudta foglalni kedvességével :) a fotók biztosan csodálatosak lesznek :) már nagyon várjuk őket ;) mindenkinek szívből ajánlom

Másodyné Pilny Alexandra (Budapest, 2017. november 25.)

A Magic Moments kismama fotózás nagyon mozgalmas volt. A Szandra rengeteg ötlettel rukkolt elő, és meg is volt hozzá a megfelelő kelléke, ami egy kismama fotózáshoz szükséges. Mi is vittünk személyes kellékeket, amiket fel is használhattunk, de vevők voltunk a Szandra ötleteire. 9 hónapos kismama létemre jól bírtam, de 3 és fél óra fotózás után már eléggé kifáradtam, pedig a Szandrának voltak még további ötletei. Összességében meg voltunk elégedve, ajánlani tudom mindenkinek.

Mesi Maczkó (Budapest, 2017. november 17.)

Hálásan köszönjük Neked a munkádat, a szakértelmedet, a tehetségedet, a hozzáállásodat és hálásan köszönjük azokat a gyönyörű képeket, amelyeket életünk egyik legszebb időszakában készítettél rólunk!

Nagyon örülünk, hogy nem csupán fotósként, hanem barátként is számíthattunk Rád!!! Következő alkalommal már Márk babával megyünk hozzád!