Üzleti portré

Szeretnél egy profi önéletrajzot/weboldalt/blogot/közösségi oldalt létrehozni, ahol a szakmai felkészültségedet mutatnád be a célcsoportodnak? Nincs megfelelő profilképed, ami a te személyiségedet tükrözi és megfelelően üzleties? Tudtad, hogy az első benyomás azonnal kialakul és ettől nagyon nehezen szabadulnak az emberek?  Ha a válaszod igen, akkor jó helyen jársz! Gyere el hozzám és hozzuk létre együtt a profi és üzleties megjelenésű portrédat! 

A smikes elengedhetetlen kiegészítője a fotózásnak, ezt is érdemes belekalkulálni az árba! Hidd el nem fogsz csalódni!

1. Hol lesz a fotózás helyszíne?

A saját műtermemben vagy az irodádban.

Tapasztalatom szerint a műtermi körülmények a legideálisabbak, hiszen itt nincs zavaró tényező, mint például a bámészkodó emberek és a fényviszonyok is tökéletesek. 

2. Hogyan készülj magára a fotózásra?

Fontos, hogy tökéletes formában légy! Tartózkodj az új szépségápolási termékek kipróbálásától, mert az allergiás reakciót indíthat el és a retusálás sem tudja eltüntetni. A fotózás előtti napokban étkezz egészségesen és igyál bőséges folyadékot. Légy ápolt, legyen szép a hajad! Figyelj a kéz ápoltságára, hiszen ezen testrészed is látszódhat a képeken. A fotózáson igény szerint tudok biztosítani felár ellenében profi sminkest és fodrászt! Véleményem szerint ez elengedhetetlen a szép képek elkészítéséhez, de a végső döntést rád bízom!

3. Hogyan érdemes öltözködni a fotózásra?

Kényelmes, egyszerű, de főként üzleties, elegáns öltözéket szoktam javasolni, hiszen ezeket a képeket a profi bemutatkozó önéletrajzodban/weboldaladon/üzleti levelelzőrendszeredben/névjegykártyádon, stb. fogod felhasználni. Tudod a fontos pozitív első benyomás érdekében. Kerülni kell a túlzottan mintás ruhákat, mert nem mutat jól a képeken. 

4. Hogyan és mikor történik a képek átadása?

Kizárólag utómunkázott, azaz retusált képek kerülnek átadásra a fotózást követő 2-3 héten belül! Nyers képet nem adok át, még kérésre sem. Elektronikus formában küldöm az általad megadott e-mail címre.

5. Van-e lehetőség a csomagban szereplő képmennyiségen felül további képeket kérni?

Természetesen van. Ez megbeszélés kérdése, mivel itt egy csomag áll rendelkezésre, így további kép kérés esetén a csomagban szereplő képmennyiségen felüli képeket 6500 forint/db áron kérhetsz.

6. Van-e lehetőség a megbeszélt időpontot lemondani és milyen feltételekkel lehetséges?

Természetesen van lehetőség a megbeszélt időpontot lemondani, de a foglaló nem kerül visszatérítésre. Betegség esetén van lehetőség egyszeri alkalommal időpontot módosítani. Kültéri fotózás esetén, az időjárás befolyásolja a fotózást, így itt több esetben is előfordulhat, hogy az időpont módosításra kerülhet.

Lemondási feltételek:

- ingyenes (a foglaló összegén túl nem kell téríteni a fotózás összegét), ha a megbeszélt időpont előtt 72 órával kerül sor.

- 10%-ot (azaz a foglaló összegén túl 10%-ot kell téríteni a fotózás összegéből) kell megtéríteni a fotózás árából, amennyiben a lemondás a megbeszélt időpont előtt 24-48 óra között kerül sor

- 50%-ot (azaz a foglaló összegén túl 50%-ot kell téríteni a fotózás összegéből) kell megtéríteni a fotózás árából, amennyiben a lemondás a megbeszélt időpont előtt 24 órán belül kerül sor

7. Fizetési információk

Információk hamarosan...


Üzleti portré árak

Üzleti portré

Üzleti portré

 • fotózás időtartama: 1 óra
 • utómunka: 14 munkaóra
 • kép mennyiség: 5 db retusált, nagy felbontású digitális kép, melyet te választhatsz ki
 • nyers kép nem kerül átadásra, de a sorozatból te válogathatod ki a képeket
 • a csomagban szereplő képmennyiségen felül igény szerint van lehetőség további képek utómunkázásrásra is felár ellenében
 • profi, üzleties megjelenésű hátterek széles választéka, melyet közösen választunk ki a fotózás előtt
 • profin kialakított, speciális világítás technika
 • hétvégi felár 5000 forint
Ár: 48000 HUF

Medium csomag

 • fotózás időtartama: 1,5 óra
 • utómunka: 20 munkaóra
 • kép mennyiség: 8 db retusált, nagy felbontású digitális kép, melyet te választhatsz ki
 • nyers kép nem kerül átadásra, de a sorozatból te válogathatod ki a képeket
 • a csomagban szereplő képmennyiségen felül igény szerint van lehetőség további képek utómunkázásrásra is felár ellenében
 • profi, üzleties megjelenésű hátterek széles választéka, melyet közösen választunk ki a fotózás előtt
 • profin kialakított, speciális világítás technika
 • hétvégi felár 5000 forint
Ár: 64000 HUF