Mint tudjátok 2017. március 24-én beiratkoztam a Focus oktatóközpontba, hogy elvégezzem a Fotógráfus és fotótermékkereskedő szakképesítést és elkezdhessem a fotós pályafutásomat, mely gyerekkori álmom volt.

Itt többféle fotózási támából kell összeállítani a vizsgaportfóliót. A makrofotózás a természet kategóriában szerepel, mely nekem egyből szerelem lett. Nagyon nehéz műfajról beszélünk és csak minimális fejezetét tudtam elsajátítani eddig, de szeretnék egy kicsit hobbiból is jobban belemélyedni.

Nagyon vicces volt, amikor a Kevélyhegyi levendulamezőn fotóztam az egyik ismerősömet és itt megláttam azokat a csodálatos lepkéket, akik a levendula finom nektárjából csemegéztek! Eldöntöttem, hogy ahogy végzünk a fotózással megyek és lefotózom őket, már ha lesz rá lehetőségem. Akkor még nem tudtam, hogy érdemesebb egy helyben ülni és várni míg a kiszemelt levendulára leszáll a lepke és akkor megfotózni. Én rohangáltam utánuk, de így is sikerült élesen lencsevégre kapni őket. Ez csak egy vicces történet az én kis kalandjaimból, de szerintem ez a legviccesebb. 

Remélem a képek is elnyerik a tetszésedet kedves olvasóm! :)

Kérdésed van? Jelentkeznél Te is fotózásra?

Exkluzív fine art portré-, gyermek és család-, újszülött- és kismama- fotózás műteremben vagy a szabadban is.
Jelentkezz be még ma és örökítsünk meg együtt varázslatos pillanatokat!