Amikor felfedeztem a facebook oldalon, hogy vagy egy zárt csoport, melyhez profi fotósok csatlakoznak a világ minden területéről, természetesen nem volt kérdés, hogy csatlakozzak a közösséghez. Szeretem a profik képeit nézegetni, rájönni arra, hogyan készült a kép, milyen világítást használt az adott fotós. Izgalmas és nagyon sokat lehet tanulni, inspirálódni a képeken.

Természetesen sokat tanulom a fotózást, járok workshopokra és gyakarolok sokat. Bátorkodtam egy kis idő után én is feltölteni a This! Magazin ezen facebook zárt csoportjába a képeimet. Tudni kell, hogy a képeket egy szakmai szűrőn keresztül engedik feltölteni, azaz a feltölés nem automatikusan történik. Több szakmai adminisztrátor nézi meg a képeket előzetesen, ha megüti a mércét felkerül, ha nem törlik. Szerencsére sok képem felkerült ebbe a zárt csoportba. Rájöttem, hogy kezdőként ez egy nagyon jó eredmény, de van ettől még feljebb is! :)

Ha nagyon jó a kép, akkor a This! Magazin hivatalos oldalára is feltöltik az, valamint szerepelhet a kép a youtube videójukba is! Na ez volt az újabb cél, az ismételt kihívás, hiszen nagyon nehéz ide bekerülni! Rengeteg sok profi foóts és profi kép születik. Szeretem a kihívásokat, ezért fotóztam, tanultam, retusáltam, tanultam, fotóztam.... és így tovább. Töretlenül és reménnyel teljesen töltöttem fel a képeimet. Sosem kaptam jelölést a nap képére, de a képemet jóváhagyták. Nem keseredtem el, mert tudtam egyszer eljutok oda, hogy jelölik az általam készített képet és akkor elérem ezt a kitűzött célomat is!

A vizsgafotózásomra készültem, majd erről is fogok részletesen írni, de nem itt! :) Egy nagyon szép kislányt kértem fel, hogy legyen a gyermek modellem és szerencsémre igent mondott! Már ennek a ténynek is nagyon örültem, mert tudtam, hogy vele siker lesz! A várakozásom és a hitem be is igazolódott :) 2019.01.28-án készült képek egyikét kiretusáltam (utómunkáztam) és feltöltöttem a magazin zárt facebook csoportjába :) Szerencsémre gyorsan jóváhagyták a képemet és felkerült a csoportba. A feltöltést követő 2 óra elteltével megkapjam a nominálást arra vonatkozóan, hogy felkerülhet a képen a hivatalos oldalukra. Már itt nagyon boldog voltam, hiszen eddig még el sem jutottam.

A nominálást követő 2 óra múlva pedig megtörtént az, ami eddig még soha és ami eddig még csak a vágyaim között szerepelt. Jeleztek, hogy a képem bekerült a This! Magazin hivatalos oldalára a legjobb gyermek publikáció kategóriában (https://www.facebook.com/thismag/photos/pcb.2314629311905200/2314628311905300/?type=3&theater). 

Azt hittem nem látok jól, de szerencsére jól láttam. Mérhetetlenül boldog vagyok és hálás, hogy ezt a sikert átélhetem és bízom benne, hogy nem ez lesz az első ilyen siker :)

Azon dolgozom, hogy folytatása legyen, melyről beszámolhatok majd itt is :)

Kérdésed van? Jelentkeznél Te is fotózásra?

Exkluzív fine art portré-, gyermek és család-, újszülött- és kismama- fotózás műteremben vagy a szabadban is.
Jelentkezz be még ma és örökítsünk meg együtt varázslatos pillanatokat!