Nagyon szerettem volna élőben is látni és főként lefényképezni a fényvillamost! Így az én aranyos és támogató férjecském, elengedett fotózni és vigyázott a kisfiunkra. Nagyon boldog voltam tőle! :)

Egy fotós társammal mentünk el fényvillamost vadászni. :) Amikor kiértünk a kiválasztott helyszíre, akkor ráeszméltünk, hogy felsővezeték szakadás miatt a fényvillamos nem tud a kiválasztott helyszínünkig eljutni. Sok fotós feladta, az eső is esett. Én nem voltam hajlandó elfogadni a tényt, hogy nem lesz a fényvillamosról fényképem. Kértem a barátomat, hogy maradjunk és várjuk meg a fejleményeket, mert biztos vagyok benne, hogy ma fogunk fényvillamost fotózni. Áztunk, fáztunk, de a villamos eljött és lett pár fényképem róla. Ugyan nem a legjobb az én megítélésem szerint és tudom, hogy van hová fejlődnöm, de az enyém :) Megküzdöttem érte az esővel és a hideggel, meg a gépemmel, aki a kioldó miatt néha nem volt hajlandó fényképezni.... de mégis sikerült. Íme. :) 

Az én szerett villamosról készült képemet beválogatták a nemzetközi This! nevű fotós magazin facebook zárt fotós csoportjába! Ugyan ez a kép még nem került be a magazinba, de már az is nagy boldogság, hogy beválogatták. 

Remélem tetszik, 2019. januárjában folyt köv.

Kérdésed van? Jelentkeznél Te is fotózásra?

Exkluzív fine art portré-, gyermek és család-, újszülött- és kismama- fotózás műteremben vagy a szabadban is.
Jelentkezz be még ma és örökítsünk meg együtt varázslatos pillanatokat!