Az AFNS Award - a legjobb fotósok díja az újszülött- és a kismama-fotózás területén. Megítélésük szerint a különleges képek díjat érdemelnek, azaz az AFNS Award-t. Az AFNS Award egy nemzetközi verseny az újszülött és a kismama fotózás területén dolgozó fotósok számára. Olyan fotósokra számítanak, akik magas színvonalú és kivételes képeket közvetítenek a képekkel. Az ötletet, a kompozíciót, a képalkotást és a megvalósítást nemzetközi szakértői zsűri értékeli. 

A beküldött képeket 8 kategóriába sorolják: anyaság, újszülöttek, szülők, csecsemők, gyermekek, család, testvérek, születés.

A 2019-es év zsűritagjai még nem ismertek, de 2018-ban zsűriben az alábbi elismert és neves fotósok döntöttek a díjazottakról: Ana Brandt - USA, Monika Serek - Lengyelország, Michael Stief - Németország, Rebecca Connolly - Ausztrália, Franu Rey - Spanyolország, Lisa Beaton Digeso - Kanada, Lizzy McMillian - USA, Laura Alzueta - Brazilia, Elisa Cogotti - Olaszország, Eden Bao - USA, Paloma Schell - Brazília.

Erre a díjra neveztem be az egyik, szívemnek kedves képemet, melyet 2018.10.01-jén készítettem el Mirabelláról és apukájáról, Attiláról. Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam és csak pár perc után esett le, hogy a díjazottak között szerepel a képem! https://www.afns-award.de/winner-4th-round-2019

Kérdésed van? Jelentkeznél Te is fotózásra?

Exkluzív fine art portré-, gyermek és család-, újszülött- és kismama- fotózás műteremben vagy a szabadban is.
Jelentkezz be még ma és örökítsünk meg együtt varázslatos pillanatokat!